19 juli 2014

De 25e Hofke 4 daagse.

Bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers hebben vrijdag t.g.v de 25e  Vierdaagse bij zorgcentrum ’t Hofke in Beek een feestje gemaakt. De afgelopen dagen hebben de bewoners van ’t Höfke, onder prachtige weersomstandigheden, een rondje om het zorgcentrum gewandeld, waarbij het feest steeds werd opgeluisterd door live muziek in de zaal. Op dinsdag was Willy Martens er met accordeon. Woensdag de Band Swoeng van het centrum van doof blinden. Donderdag de Gebroeders Hol die een eigen clublied voor het Höfke hadden gemaakt en op vrijdag Tom Meuwisse.  De laatste dag is de route ook over het nieuwe wandelpad gegaan. Dit pad, wat voor op het veld van het Höfke is  speciaal  door de gemeente Ubbergen aangelegd  voor de bewoners.  De intocht was feestelijk, bewoners kregen de medaille en een gladiool uitgereikt  door de bestuurder van stichting Kalorama, Mw. Marianne Straks en Hoofd zorg van het Höfke Dhr Hans Cornelissen. Leo de Kraay kwam spontaan met zijn accordeon en er werd flink gezongen. Tijdens de tocht werden halverwege gladiolen uitgereikt door de daar gevestigde huisartsenpraktijk.  Dit jaar werden ze gesponsord door de gemeente Ubbergen: Veiligheid vestjes, de Rabobank had voor alle bewoners een plantje, Daalder kaas zorgde voor lekkere kaasjes en Oliva uit Millingen zorgde voor heerlijke pesto”s voor op een toastje bij de borrel.  De afsluiting gebeurde met een lekkere BBQ. zie de foto’s.DSC_0023Hofke (Large)