16 juli 2014

Nijmegen niet overal gastvrij voor haar gasten.

Na afloop van de Vierdaagse op de Waalkade en omgeving in Nijmegen kwamen diverse automobilisten van een koude kermis thuis. Heel veel automobilisten vonden een bon achter hun ruitenwisser van Bureau Toezicht van de gemeente Nijmegen, omdat ze hun auto geparkeerd hadden in een groenstrook of berm, of op een plaats waar betaald moest worden in het Ooijse Schependom. En dat kost € 97,00. Boze automobilisten, die verklaarden, dat ze de auto daar elk jaar op het groen parkeerden en nu ineens een bon kregen. Uit eerdere jaren weet ik dat er afspraken waren met Bureau Toezicht van de gemeente, dat er alleen maar geverbaliseerd zou worden bij excessen en niet voor de “gewone dingen” omdat veel echte parkeerplekken bezet waren en de parkeergarages niet overal bereikbaar zijn. Kennelijk is men daar nu weer van af gestapt. Jammer, want ik neem aan dat Ook Nijmegen de mensen liever blij naar huis ziet gaan.  zie de foto’s. DSC_9627bonnen (Large)