24 april 2014

Scootmobieltraining in Ooijse Dorpshuis

Donderdag organiseerde de gemeente Ubbergen een speciale instructiemiddag voor scootmobielgebruikers in het dorpshuis De Sprong te Ooij. Speciaal voor die gebruikers,  was deze theorie- en praktijkdag georganiseerd in samenwerking met Mario Kramer, die “verkeersles” gaf aan de scootmobielgebruikers, maar ook met hen, samen met Ton ten Brinke, praktijklessen gaf.  Er was een presentatie door  Welzorg en een medewerker van Welzorg  was aanwezig om de scootmobiel te inspecteren en af te stellen. Alle aanwezigen kregen na afloop van de cursus een certificaat uitgereikt. zie de foto’s. DSC_1204scootmobiel (Large)

De gemeente Ubbergen heeft optimaal en veilig gebruik van de scootmobiel hoog in het vaandel staan. Daarom werd deze cursus (en eerdere cursussen) georganiseerd. De cursus heeft als doel om de vaardigheden te oefenen en te verbeteren, de verkeerskennis op te frissen en kleine mankementen aan de scootmobiel te verhelpen.