24 april 2014

Koningsdag 2014 in Leuth

Ook in Leuth wordt dit jaar op zaterdag 26 april de eerste Koningsdag gevierd! Het programma is rond en staat vol met leuke activiteiten voor alle kinderen uit Leuth. Om 11.00 uur wordt er verzameld met je zelf versierde fiets in speeltuin de Rollebol aan de Hengemunde. Van daaruit zal als vanouds in optocht onder begeleiding van de fanfare DES naar het VVLK terrein worden gefietst. Daar zal de dag in het teken staan van sport en spel. De allerkleinsten kunnen ponyrijden, zich laten schminken, gezellige spelletjes spelen en taartjes maken in de koninklijke cup cake tent. Voor de groten zijn er zeskamp spelen georganiseerd met onder andere een skelter race, glijbaan estafette en voor de allersterksten het ‘koets trekken’.Op school hangt bij de ingang een inschrijflijst. Ook bij de Bijtjes, kinderopvang Allio en peuterspeelzaal Kabouterland kunnen kinderen ingeschreven worden. We maken er één groot feest van in Leuth! Het Oranje comité Leuth koningsdag (Medium)

U kunt uw kind(eren) uiterlijk vrijdag 25 april hiervoor opgeven