23 maart 2014

Lentetocht 2014 door Beek.

Dit weekend wordt de Lentewandeltocht gehouden. In de voetsporen van de Romeinen kan men wandelen door een afwisselend landschap in Nijmegen en omgeving. De tocht loopt langs de stuwwal uit de IJstijd en door de bossen in Berg en Dal. De 40 km route is ook een uitdaging om te oefenen voor de Vierdaagse. Dezekomt dan namelijk de beroemde en beruchte Zevenheuvelenweg tegen die op de 3e dag van de Vierdaagse wordt gelopen. Maar ook met een kortere afstand is de Lentewandeltocht een prima gelegenheid om ‘in te lopen’ en gewoon voor uw plezier te wandelen. De tocht voert ook door de gemeente Ubbergen en daar moesten ook “obstakels” overwonnen worden. Maar veel wandelaars genoten van de omgeving en legden de mooie plekjes op de foto vast. Er werd gestart vanaf Hotel Courage Sionshof in Heilig Landstichting. zie de foto’s.DSC_9931 Lentemars (Large)