23 maart 2014

NL-Doet. Ook bij dorpshuis de Sprong in Ooij.

Zaterdag  hebben een aantal leden van de  Gardenboys en girls, een groep leden van de Ooijse KBO rondom het dorpshuis “De Sprong” in Ooij, samen met een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de Sprong,  vrijwilligerswerk verricht in het kader van NL-Doet. . Ze zorgden er gezamenlijk voor, dat de buiten inrichting van het gebouw aangepast werd na de grote verbouwing van de afgelopen tijd. De werkzaamheden bestonden o. a uit het inzaaien met gras van het talud voor de hoofdingang en de nieuwe aanbouw. Gezamenlijk werd er vervolgens een afrastering geplaatst en werd de bestrating aangepast.  In het gebouw werd o.a. een ombouw voor de verwarming in de Foyer gemaakt. De Sprong had voor een lunch gezorgd. zie de foto’s.DSC_9982De Sprong (Large)