6 januari 2014

Sway speelt zondag in de Waard van Kekerdom.

Vlak bij een prachtig wandel- en fietsgebied, de Millingerwaard, speelt SWAY  a.s. zondagmiddag in  “De waard van Kekerdom’  (http://www.waardvankekerdom.nl/),  Het wordt een gezellige muziekmiddag op  12 januari van 15.00 – 18.00 uur. Een groot deel van de muzikanten van SWAY spelen ook in Strange Go, de bekendste band in de Ooy-polder en omstreken.  In SWAY laten ze een hele andere kant zien: jazzy, lekker in het gehoor liggende nummers met een vleugje latin en pop, hier en daar ondersteund met een meerstemmig koortje. Denk daar bij aan standards zoals Summertime, Ain’t no sunshine, All of me en Sunny maar ook aan nummers van Michael Bublé, Wouter Hamel en Matt Biondi of popsongs zoals This is what you are (Tina Turner) en I wish (Stevie Wonder). Bezetting: Margriet: zang en een beetje percussie; Sjaak: zang, tenor- en sopraansax; Gerard: tenor- en altsax; Thed: trompet, trombone en wood claves 🙂 ; Peter: (Hammond) keyboard; Philip: contrabas; Will: percussie en alles waar je op kunt slaan en tikken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zeg het voort.

sway DSC_0893 1 (Large)