5 januari 2014

Schade voor SVO en carnavalsvereniging De Deurzakkers e.a

Sportvereniging SVO’68 en carnavalsvereniging De Deurzakkers hebben de afgelopen vuurwerkperiode weer te maken gehad met vernielingen door vuurwerk. Bij SVO werd een regenpijp van het clubhuis “opgeblazen”, w2aardoor deze los van de afvoer en de muur kwam te zitten  en werd het logo van SVO aan de voorkant van het gebouw vernield, terwijl de carnavalsvereniging, eigenaar van het beeld “De Ballenmaker” weer met een fikse schadepost zit omdat de verlichting werd opgeblazen. Ook nadat de verlichting was afgeplakt met plastic, werd diit plastic weer verwijderd, om er opnieuw vuurwerk in te gooien. In de onmiddellijke omgeving werden ook bloemenemmers van de supermarkt misbruikt voor het vuurwerk, waardoor deze veelal hun bodem verloren. Maar ook verkeersborden van de gemeente moesten het ontgelden. In de Loeffenstraat in Ooij werden twee verkeersborden met geweld van de palen getrokken, waardoor deze onbruikbaar zijn geworden. zie de foto’s.

DSC_0611SVO bord (Large)