2 november 2013

Bestuurswisseling de Zonnebloem in Beek en jubilaris.

Bij de afdeling Beek-Ubbergen van de Zonnebloem vond op vrijdag 1 november een bestuurswijziging plaats. De huidige voorzitter, Corien Pruyn nam afscheid als voorzitter (13 jaar) en reikte de voorzittershamer over aan haar opvolgster, Marian Bekker. Ook de secretaris Ton Hendriks droeg zijn functie over aan zijn opvolgster, Marianne Pimblett , maar bleef wel bestuurslid m.b.t. de activiteiten van de Zonnebloem. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst kreeg Bep Alofs de zilveren speld opgespeld door regiobestuurslid Huub van Gastel, voor haar 10 jarige inzet als vrijwilliger bij de Zonnebloem. De afdeling van de Zonnebloem telt op dit ogenblik 17 medewerkers/vrijwilligers. zie de foto’s.

DSC_5912 (Large) Zonnebloem

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.