15 oktober 2013

Hulde voor de vrijwilligers in Beek

Al jaren verrichten Ben Willems en Wim van den Hof uit Beek vrijwilligerswerk op de beide begraafplaatsen te Beek. Nagenoeg elke dag zijn ze daar te vinden en zorgen er voor, dat alles er piekfijn uit ziet. Dat doen ze op het grote kerkhof op de Geest, waar ze ook, samen met andere vrijwilligers, de Mariakapel gebouwd hebben, maar ook op het kerkhof bij de Kleine Bartholomeuskerk. Nu hebben ze onlangs op het grote kerkhof een “strooiveld” aangelegd, dat al wel in gebruik is maar nog niet helemaal klaar is. Daarbij hebben ze een “Gedachteniswand” gemaakt, waar, ter herinnering aan de overledene, een “gedachtenisplaat” opgehangen kan worden. De beide mannen werken op hun eigen manier, veel en onopvallend, maar zijn onmisbaar geworden voor de Beekse samenleving. Hulde aan deze mannen! zie de foto’s.

DSC_0649 (Large)