16 oktober 2013

Allerzielenconcerten.

DSCF6519 projectkoor Heilig Landstichting (Large) (Large)In het weekend van 01 /02 /03 november 2013 vinden er een aantal Allerzielenconcerten plaats in de regio Nijmegen, die verzorgd worden door het projectkoor Heilig Landstichting. Het projectkoor Heilig Landstichting wordt op orgel begeleid door Geert Verhallen. Het geheel staat onder leiding van Sophia van de Brink. Op vrijdag 1 november 2013 om 20.00 uur in de Corneliuskerk te Beuningen, zaterdag 2 november om 15.00 uur in de Elisabethkerk te Grave en om 20.00 uur in de Stifts- und Wahlfahrtskirche St. Peter und Paul in Kranenburg (D) en op zondag 3 november in de Cenakelkerk in Heilig Landstichting.  Muziek over afscheid en verdriet, eenzaamheid en elkaar nabij zijn en samen zingend zoeken naar een stralend licht in het duister. De deuren zijn open vanaf een half uur voor aanvang van het concert. De toegang en het uitgebreide programmaboekje zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de gemaakte kosten wordt bijzonder op prijs gesteld.