7 oktober 2013

Opvoedbus in Beek in de Week van de Opvoeding.

Deze week is het de “Week van de Opvoeding”.  Ter gelegenheid hiervan kwam maandagmiddag de Opvoedbus naar Beek-Ubbergen! Met daarin onder meer Elsbeth Teeling van de Club van relaxte moeders en Marina van der Wal (opvoedexpert bij oa Koffietijd) en ook de media zouden aanwezig zijn. Voor dat laatste bleef het bij twee lokale fotografen! In de bus konden de mensen hun prangende opvoedvraag stellen aan de experts, terwijl er ook nog behoorlijk wat documentatiemateriaal aanwezig was. En natuurlijk was er de prijsuitreiking van het leukste compliment, dat kinderen aan hun ouders gaven.  Anne Elzinga van het tijdschrift J/M deed de prijsuitreiking en namens de gemeente Ubbergen was wethouder Leidy van der Aalst aanwezig. zie de foto’s.

DSC_7933naam opvoedbus (Large)