7 oktober 2013

Kermismaandag in Leuth 2013

DSC_7688  naam vendeliers (Large)De kermismaandag begon voor de “diehards” onder de kermisvierders in Leuth al weer vroeg. Om 09.45 uur was het verzamelen in de Vriendenkring en korte tijd later vertrok de stoet, vooropgegaan door DES, die daarvoor special was aangevuld met voormalige tamboers, via het huis van het keizerspaar naar de residentie van koning Gert-Jan en zijn koningin Suze. Daar werd gevendeld en muziek gemaakt en was de stemming uitermate goed.  Omstreeks 11.30 uur werd dit gezellige samenzijn beëindigd en ging het hele gezelschap (en dat waren er heel veel) weer naar de feesttempel, de Vriendenkring, waar de dag verder werd doorgebracht met muziek van Anderkovver. zie de foto’s.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie