5 oktober 2013

Openluchtlokaal bij Havo Notre Dame Ubbergen geopend.

Vrijdagmiddag was het feest bij de Havo Notre Dame in Ubbergen. Daar werd het nieuwe Openluchtlokaal onder grote belangstelling geopend. Gelijktijdig met de voorbereiding  voor de bouw van de nieuwe school ontstond ooit het plan om in het prachtige natuurgebied tussen de stuwwal en de nieuwe school  een  openluchttheater/openluchtlokaal  te realiseren op kunstzinnige wijze, passend bij de omgeving. Dat plan is werkelijkheid geworden en daar is de directie van de school trots op. Het is het laatste onderdeel van het totaalproject nieuwbouw  Notre Dame en herinrichting van het natuurgebied om de school heen. Het openluchtlokaal zal gebruikt gaan worden door leerlingen en docenten van Notre Dame voor onderwijs en kleinschalige optredens, het  kan ook als rustpunt fungeren voor buurtbewoners en wandelaars in het gebied. Het is het eerste openluchtlokaal dat op deze wijze in Nederland wordt gerealiseerd. Vrijdag 4 oktober werd  dit kunstwerk in het bijzijn van de Cubaanse ontwerper/kunstenaar Inti Hernandez officieel  geopend. zie de foto’s.

DSC_6346naam Havo (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.