4 juli 2013

Nieuwe job voor burgemeester Marianne Schuurmans

Naar het zich laat aanzien gaat burgemeester Schuurmans de gemeente Millingen aan de Rijn verlaten. Op donderdag 27 juni 2013 heeft de gemeenteraad van Lingewaard besloten om de voordracht van de vertrouwenscommissie over te nemen.
Haar voordracht gaat nu naar de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties die er nog een besluit over moet nemen. Pas daarna is het een feit. De gemeente Lingewaard wil haar graag snel laten starten. Mevrouw Schuurmans hecht -uiteraard- aan een zorgvuldige overdracht van haar taken. Streefperiode voor start van haar nieuwe loopbaan is daarom tweede helft september. zie de foto’s

DSC_3397 marianne Schuurmans

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.