1 juli 2013

Streekgala 2013 trekt weer veel bezoekers.

Het Streekgala, dat zondag in de regio Arnhem/Nijmegen gehouden werd, trok deze dag veel bezoekers. In de Ooijpolder en de Duffelt deden deze keer slechts een aantal bedrijven mee. In Ooij waren dat de Zelfpluktuin Ooijs Moois van Barton Arnts en melkveebedrijf De Takenhofstee van Henk Kroes. In Erlecom deed De “Beekse Ridder” al weer voor de derde keer mee en in Kekerdom was het de Kekerdomse Molen De Duffelt.  In Millingen aan de Rijn werd ’s morgens gestart met een ontbijt en de rest van de dag bleef daar alleen de mogelijkheid over om de stal te bezoeken. Verdere activiteiten waren er niet gepland.  En net over de grens in Duitsland deed de woon- en werkgemeeschap Homüschem Ühl mee, waar o.a. schapenscheren plaats vond en waar men kon luisteren naar het verhaal van de architect over duurzaam bouwen en wonen op het platteland en kreeg men uitleg over Bio-klaranlage. zie de foto’s.

DSC_4336 Streekgala