30 juni 2013

Leuth winnaar 2e BOL toernooi

Ook het 2e Boltoernooi van de petanqueverenigingen Beek, Ooij en Leuth, dat gehouden werd in Leuth, is door P.V.Leuth gewonnen. Door de weersomstandigheden, die vooraf niet zo voorspeld waren, werd er toch met mooi weer een spannend en sportief toernooi gespeeld. Dit was ook de wens van  voorzitter Roel Brink die het toernooi met deze wens opende. Na alle wedstrijden gespeeld te hebben bleek Leuth met 7 gewonnen wedstrijden weer de winnaar. Ooy werd tweede met 6 gewonnen wedstrijen en Beek werd 3e met 5 gewonnen wedstrijden. De stand na 2 toernooidagen is nu: Leuth 14 punten, Ooy 12 punten en Beek 10 punten. De beslissing valt op 10 Augustus in Beek. Er waren 2 teams die alle drie hun partijen deze dag hadden gewonnen. Als dagwinnaar werdhet team van Leuth gehuldigd ( Bert van Swelm, Jeanne van Swelm, Willie Seegers en Riekie Seegers). Aan het eind van dit toernooi bedankten de drie voorzitters de organisatie,  de mensen achter de lekkere hapjes, de bediening achter de bar en niet te vergeten de spelers zelf. Tot 10 Augustus in Beek. Tekst Paull Verheijen. De foto’s zijn van Herman Leensen. zie de foto’s.

P6299821_BOL