21 april 2013

Eerste Heilige Communie in Leuth 2013

Vandaag ontvingen 13 kinderen in de Heilige Remigiuskerk te Leuth hun Eerste Heilige Communie. Willem Arts, Sietske Boerwinkel, Karlijk Brandwijk, Jochem Bruns, Sam Ebben, Michael Gallant, Sanne van der Heijden, Tara Jans, Kai Mulder, Jules Schols, Jonah Smeijer, Niek Smits en Sten Wilting kregen hun Eerste H. Communie uit handen van Pastoor Henk Janssen, die werd bijgestaan door diaken Peter de Snoo. Laatstgenoemde had deze communicantjes de afgelopen periode op deze plechtige gebeurtenis voorbereid, samen met twee oma’s, Marian Smits en Wilma Zegers. De muzikale omlijsting werd op voortreffelijke wijze uitgevoerd door (een deel) van het koor “Les Alouettes” o.l.v. Peter Rutten. Na afloop van de viering werden er door de kinderen witte ballonnen opgelaten. zie de foto’s. (komen nog meer)

DSC_1181_Communie_Leuth