20 april 2013

Jubilarissen gehuldigd bij Voorjaarsconcert DES in Leuth

8 Jubilarissen waaronder 6 van 60 jaar, 1 van 50 en 1 van 12 1/2 jaar werden zaterdagavond door voorzitter Ricardo van Muziekvereniging D.E.S Leuth geeerd in zaal de Vriendenkring te Leuth tijdens het jaarlijkse Voorjaarsconcert.  Dat gaf totaal 422 en een half jaar DES. De 6 langjarige leden zijn daarbij nu ook allemaal ere-lid van de vereniging geworden of waren het al (2). Jan Engelen, Joep Oteman, Herman Haan, Mart Seegers, Lam Terwindt en Henk Nieuwenhuizen waren 60 jaar lid, terwijl Harrie Dahm en Bob Hoenselaar gehuldigd werden voor respectievelijk 50 en 12 1/2 jaar lid. Het goed bezochte Voorjaarsconcert begon met een optreden van de slagwerkgroep met zang van Manon en Leo. Maar ook het jeugdorkest van D.E.S. liet blijken, dat ze al als een volwaardige groep aan de gang kunnen, terwijl het orkest zelf liet horen, dat ze erg goed zijn. Zie de foto’s.

DSC_0866_jub_DES