10 april 2013

Sponsorloop De Biezenkamp 2013

Woensdag 10 april hebben wij, leerlingen van de groepen 7 een sponsorloop voor de Natuurwerkweek in Het Woldhuis gelopen. We gaan van 23 t/m 26 april naar Het Woldhuis. We hebben hard getraind om veel geld op te halen voor onze werkweek. Iedereen heeft zoveel mogelijk rondjes gelopen. De sponsorloop vonden we wel zwaar. Renée van Kuijk, Nikki Nauta en Tom de Groot waren de lopers die als eersten de 10 rondjes gelopen hadden. De opbrengst die we bij elkaar gelopen hebben is ongeveer 2000,00 euro!!  Jaarlijks gaan de leerlingen van De Biezenkamp een week leren en werken in de natuur. We leren en werken met verschillende thema’s: een werkstuk schrijven over de ontstaansgeschiedenis van de Veluwe, braakballen van uilen pluizen, veldbiologie, natuurbeheer en natuurlijk samen zingen bij het kampvuur.  Groep 7A. zie de foto’s.
DSC_7450sponsorloop