2 maart 2013

Dorpshuis De Sprong in Ooij vraagt jullie stem.

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging zoekt het Oranje Fonds samen met iedereen in het Koninkrijk naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven in de categorieën Jeugd, Buurt en Helpende Hand. Zo wijst het Oranje Fonds samen met alle Nederlanders de nieuwe Koning en Koningin de weg naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land. De uiteindelijke winnaars ontvangen €50.000,= én een Appeltje van Oranje.  St. Dorpshuis de Sprong te Ooij heeft haar plannen voor een gemoderniseerd gebouw, huiskamerfunctie, huis van het dorp, 50-jarig jubileum en uitgifte boek 50 jaar Sprong hiervoor aangemeld in de categorie/categorieën Sociaal-Cultureel.Wij hopen natuurlijk dat wij voldoende stemmen krijgen om te winnen!  In het weekend van 15, 16 en 17 maart kunnen alle Nederlanders één stem per categorie uitbrengen op de favoriete initiatieven uit hun eigen gemeente. Kunnen wij op uw stem rekenen? Breng online uw stem uit op:  www.kroonappels.nl Wij hopen dat we op uw stem mogen rekenen!  Met vriendelijke groeten,   Namens het bestuur van Dorpshuis de Sprong te Ooij; Penningmeester Liesbeth Huisman-Artslogo