27 februari 2013

Man valt van loopbrug horecaboot aan de Waalkade

Aan de Waalkade in Nijmegen is woensdagmiddag rond half drie een 52-jarige Nijmegenaar van een loopbrug gegooid van de horecaboot, “De Nijmeegse Boot” het voormalige restaurant Quirins. de man was ter plaatse aan het schilderen. Een man en vrouw zijn als verdachten aangehouden. De man zou bij een ruzie met een 45-jarige vrouw en haar 42-jarige partner over de reling zijn geduwd. Hij viel van de loopbrug en kwam terecht op de stenen langs de waterkant. Daar bleef hij gewond liggen. Het slachtoffer is de ex van de 45-jarige vrouw.. Politie, brandweer, ambulance en traumaheli kwamen naar de Waalkade om assistentie te verlenen aan de gewonde man. Over zijn toestand is nog niets bekend. Volgens een politiewoordvoerder zouden de verwondingen meevallen. De man is naar het ziekenhuis overgebracht. Het stel heeft zich bij de politie gemeld en is aangehouden. Hun wordt poging tot doodslag of zware mishandeling ten laste gelegd. zie de foto’s

DSC_8477_heli