27 februari 2013

Jongerenclub Dispel heeft stemmen nodig.

dispelDe vrijwilligers van de Dispel uit Ooij hebben zich aangemeld voor de kroonappels van het Oranjefonds. Om hiervoor in aanmerking te komen hebben ze veel stemmen nodig. Daarom nodigen ze iedereen uit om op hen te stemmen.  Alvast bedankt namens  Dispel. http://browse.kroonappels.nl/initiatieven/ubbergen/jeugd.html

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima, organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Duizenden organisaties die iets betekenen voor de samenleving, dragen hun activiteiten voor. Tijdens het stemweekend vragen we u te stemmen op het beste of leukste initiatief bij u in de gemeente of eiland. We rekenen op uw hulp bij het vinden van de Oranje Fonds Kroonappels! U kunt nu vast een kijkje nemen bij alle voordrachten. Dagelijks komen er nieuwe bij. Veel plezier en tot in het stemweekend op 15, 16 en 17 maart!