6 februari 2013

Eerste boekje van Aardbeienvrouwtje in Beek uitgereikt.

Het boekje  ‘Van het bakkervrouwtje, dat een aardbeienvrouwtje werd ” van Annemarie Hendriks (van de bakker) , is klaar. Dit boekje is door Annemarie zelf geschreven en uitgebracht en geillustreerd met tekeningen, die door de kinderen uit het dorp gemaakt zijn. Daartoe was er vorig zomer al een wedstrijd uitgeschreven, welke door Wouter van het Erve gewonnen werd. Het origineel van het boekje, er was er maar één van en deze werd het afgelopen jaar veelvuldig gebruikt bij de voorleessessies van Annemarie op de peuterspeelzalen in de gemeente Ubbergen, was door de regen beschadigd en dat was dan ook de reden om meerdere nieuwe exemplaren uit te brengen. Alle kinderen die aan het nieuwe exemplaar hebben meegewerkt door hun tekeningen bij Annemarie in te leveren, waren vanmiddag in de bakkerswinkel uitgenodigd om het “eerste exemplaar” te ontvangen. Zij kregen allemaal het boekje, alsmede een zak met snoep en andere lekkernijen.  Annemarie heeft 100 exemplaren van dit boek en de rest van de sprookjesboeken zijn nu in haar winkel te koop. zie de foto’s

DSC_9164_bakkersvrouwtje