6 februari 2013

Carnavalsavond in t Hofke in Beek

Woensdagavond begon de carnaval voor de carnavalsverenigingen De Deurzakkers uit Ooij en de Cavalieren uit Beek met een gezamenlijke pronkzitting in verzorgingshuis ’t Höfke in Beek. De bewoners van deze zorginstelling beleven al jarenlang de traditie, dat er bij hen op de woensdag voor de carnaval een carnavalsavond wordt gehouden, welke door deze beide verenigingen wordt verzorgd.   Met muziek van de Bolkhuusband en diverse optredens van o.a de Ooijse KBO en de Hofbrouwers werd het een gezellige avond. De 99 jarige Wim van Steen werd deze avond tot erelid van het verzorgingshuis benoemd. Tevens werden de mooist versierde man (Dhr Lukassen) en mooist versierde vrouw (mevrouw Theunissen) bekend gemaakt. De avond werd besloten met een gezellige polonaise, samen met de bewoners.Overigens vonden de Cavalieren en de Deurzakkers wel, dat er steeds minder bewoners op deze avond komen en dat vinden ze erg jammer. Ze misten de mensen uit de aanleunwoningen. zie de foto’s

DSC_9313_Hofke