29 januari 2013

Burgemeester Keereweer brengt werkbezoek aan Berg en Dal

Burgemeester Harry Keereweer van de gemeente Groesbeek bracht maandagmiddag een bezoek aan Berg en Dal. Hij was daar op wijkbezoek o.a. omdat de Dorpsraad, als wijkwens, een aanvraag had ingediend voor het plaatsen van publicatieborden in het dorp.  Deze aanvraag werd gehonoreerd en het resultaat was dat de gemeente Groesbeek 5000 Euro heeft vrijgemaakt voor deze borden. De borden zijn al in 2012 geplaatst. De werkelijke kosten bedragen ongeveer 4000 Euro. De borden worden gebruikt voor het aankondigen van evenementen in Berg en Dal.  Het beheer en de agenda met betrekking van deze borden is in handen van Jan Janssen. De verenigingen dragen zelf zorg voor hun bord. De burgemeester liet zich in het dorp voorlichten over de diverse zaken die daar spelen, hij praatte met bewoners en kwam o.a. een bord aan de Oude Kleefsebaan bekijken.  Op het Hamersveld liet hij zich voorlichten over de plannen die de veranderingen daar met zich meebrengen en na afloop had hij een bespreking in gemeenschapshuis Kerstendal met diverse vertegenwoordigers van verenigingen en maatschappelijke organisaties uit het dorp. zie de foto’s.

DSC_6226_Berg_en_Dal

Op de foto vlnr. Jan Janssen,  Charles van der Meer, burgemeester Harry Keereweer en Piet van Rossum.