28 januari 2013

Spinning Sensation voor het KWF in Ooij

Ruim 200 deelnemers, onder wie een grote groep jeugdigen, fietsclubs, individuele sporters,  maar ook teams van de voetbalverenigingen SVO en VVLK en andere verenigingen, deden zondag mee aan de Spinning Sensation, georganiseerd door het Team Ooijpolder t.b.v. het Koning Wilhelmina Fonds. Voor dat goede doel gaan weer een 6 fietsers (Tom en Johan Looijschelder, Twan Peters, Marco Schel en Jos Witjes )  uit de Ooijpolder in juni a.s. weer proberen om 6 x de Alpe d’Hues (Alpe d’HuZes) in Frankijk op de fiets te beklimmen. Vanaf 10.00 uur waren er, onder deskundige leiding, 5 sessies van een uur, waarbij de deelnemers werd geleerd om op de juiste wijze te fietsen en dit ook vol te houden. De organisatoren kunnen terugkijken op een geslaagde dag, dat voor het KWF Kankerfonds ongeveer €3500,00 heeft opgebracht. Ze zijn hun sponsoren, die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt, dan ook erg dankbaar. Samen met de erwtensoepactie van vorige week heeft dit ongeveer 7500 Euro voor het KWF opgebracht. zie de foto’s
DSC_5476_Spinning