28 januari 2013

Prinsenreceptie Prins Sibrand de Postduif in Leuth

De naam is (nog) niet officieel, maar omdat Prins Sibrand den Erste geen andere naam gekregen had en de naam de Postduif, diverse keren langs kwam tijdens de toespraken van de diverse gastverenigingen, welke aanwezig waren op de prinsenreceptie van Prins Sibrand, werd voorgesteld om hem deze naam te geven voor het a.s. carnavalsjaar van C.V. De Sokkenummers uit Leuth. Velen waren naar de Vriendenkring in Leuth gekomen om daar Prins Sibrand toe te spreken en te feliciteren met zijn benoeming tot Prins van de Sokkenummers, nu al weer enkele weken geleden. De receptie werd afgesloten met het “bijhangen” van het portret van de vorige prinses van de vereniging, Helma Janssen, in de eregalerij van oud-prinsen. zie de foto’s

DSC_5956_Prins_Sibrand