25 januari 2013

Paul van Ernich exposeert weer in Persingen.

Op zaterdag 2 en zondag 3 februari exposeert Paul van Ernich (uit Kekerdom) zijn nieuwste olieverfschilderijen. Realistische portretten welke hij afgelopen jaar in opdracht vervaardigde evenals geheel nieuwe stillevens zullen in ’t mooie kerkje van Persingen te zien zijn. In het televisieprogramma “Sterren op het Doek” werd Paul uitgenodigd Ilse de Lange te schilderen. Zijn portret werd door Ilse verkozen boven ’t werk van andere deelnemers en dit unieke schilderij wordt door de familie de Lange in bruikleen gegeven voor de expositie.  In de twee aangehechte PDF-files vindt u een impressie van enkele van de tentoongestelde werken. Meer informatie vindt u op de website: www.paulvanernich.com U bent van harte welkom op deze tentoonstelling!  Lokatie: Het Kerkje van Persingen te Persingen ( In de Ooijpolder bij Nijmegen)  openingstijden: zaterdag 2 februari 11.00-17.00 u, zondag 3 februari 11.00-17.00 u. zie zijn foto’s.

Ilse_en_Paul_bij_t_winnend_portret_copy