15 januari 2013

Wilma Lukassen overleden.

Nog geen twee maanden nadat ze weer blij thuis kwam in haar geheel vernieuwde woning aan de Burgemeester Hermsenstraat te Millingen aan de Rijn is vandaag Wilma Lukassen op bijna 59 jarige leeftijd overleden. Op vrijdag 23 november kwam Wilma na een revalidatieverblijf in de St. Maartenskliniek weer thuis, waar de buurt, vrienden, collega’s en familie een complete “Home-Make-Over hadden uitgevoerd. Ze mocht er echter maar kort van genieten. We wensen haar beide kinderen en de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. zie de foto’s van 23 november.

DSC_2456_Wilma_Lukassen_overleden

De uitvaar is op woensdag 23 januari in de RK kerk (De Heilige Antonius van Paduakerk) te Millingen aan de Rijn, gevolgd door de crematie om 12.00 uur in crematorium Jonkerbos te Nijmegen.

Dit schreef Wim Bakker op Facebook.

  • Van sommige mensen mag je best zeggen dat het leven ze aan alle kanten tegen zit. Mijn oude buurmeisje verloor al héél vroeg haar grote liefde en bleef met 2 kleine kinderen over. Toen ze die net een beetje groter had kreeg ze de boodschap dat haar broer uit het leven was gestapt én een vervelende diagnose. Maar de buurt richtte zich op en besloot haar huis een totall restyling te geven terwijl zij in het ziekenhuis verbleef. Verlamd van verbazing en door de tumor in haar rug kwam ze Millingen onlangs weer binnen en haalde ze blij de krant. Ik vroeg me bij het zien af waar ze de kracht in Hemelsnaam vandaan haalde. Vandaag zag God dat het schijnbaar ook voor Hem teveel werd en haalde haar op, nog geen 59 jaar jong. Dag oud buurmeisje Wilma Lukassen, zeg daarboven dat ze het hier beneden wat eerlijker moeten verdelen. RIP.
  • Rouwkaart_-_Wilma