14 januari 2013

Jeugdpronkzitting CV de Sokkenummers 2013.

Op zondag 13 januari was er in de Vriendenkring in Leuth weer de jaarlijkse jeugdpronkzitting van CV de Sokkeummers.  Ook ddeze keer was er weer een gevarieerd programma,  met optredens van diverse plaatselijke artiesten en dansgroepen.   Verder was er  een speciaal turn- en gymnastiekoptreden uit Winterswijk.  Daarnaast waren er weer diverse gastverenigingen aanwezig uit het Laag maar ook uit ’s Heerenberg en Mook.   Na het aftreden van de oude prins,  Stan de Erste,  werd ook de nieuwe prinses Xena (Jans)  bekend gemaakt.  Zij zal het komende carnavalsjaar,  samen met haar pages Femke en Denise, President Rick en adjudant Pepijn heersen over Leut(h)ergat.. Tekst en foto’s:  Gerben van Eck.

IMG_3112_jeugdprinses

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.