8 januari 2013

Afsluiting computercursus voor senioren in Leuth

Wethouder Leidy van der Aalst van de gemeente Ubbergen deed op 22 oktober in de Vriendenkring te Leuth de “aftrap” voor een nieuwe computercursus voor senioren, welke georganiseerd werd door de gemeente Ubbergen in samenwerking met de seniorenvereniging Leuth.  Onder leiding van Hans Drinkenburg van  CompuAct opleidingen uit Nijmegen is daarna met twee groepen, op maandag en op dinsdag geoefendin de nieuwe computerruimte in de Vriendenkring. Maandagavond en dinsdagmorgen waren de afsluitende lessen en kregen de 7 cursisten ( één was afwezig en krijgt hem thuis) uit handen van Hans Drinkenburg hun certificaat uitgereikt. Wethouder Leidy van der Aalst kon daar, i.v.m. de collegevergadering niet bij aanwezig zijn, maar ook zij feliciteert de cursisten van harte. Nu wil men in Leuth graag een vervolg in deze lessen in de vorm van een inloop voor mensen op bepaalde, nader vast te stellen dagen. Daarom is men op zoek naar één of twee mensen, die bereid zijn te assisteren bij de “vervolglessen” zoals nu al wekelijks bij de KBO in de Sprong in Ooij gebeurd.  Opgave kan bij Marielle van Heertum (M.v.Heertum@ubbergen.nl)  bij de gemeente Ubbergen of bij Cor Terwindt (Cor had zich ingezet voor de organisatie van de cursus), in Leuth. zie de foto’s.
DSC_8434_computercursus

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.