7 januari 2013

Jubilarissen bij EHBO vereniging Ooij-Persingen

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO vereniging Ooij-Persingen op maandagavond in het dorpshuis De Sprong te Ooij zijn  6 mensen gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap van de EHBO. 10 jaar lid waren Wilma Looijschelder (niet aanwezig) Ingrid Creemers  en Wendy Rikken; 15 jaar lid was Janny Schuurman en 30 jaar lid waren Monic Meurs en Marielle Willemsen. Zij kregen allen hun onderscheiding uit handen van voorzitter Leny Rikken-Verriet en van het scheidende bestuurslid Wim Mey. Wim is 38 jaar lid van de vereniging en 27 jaar bestuurslid. Bij zijn afscheid kreeg hij het Bondskruis 3e klas opgespeld en daarbij de daarbij behorende oorkonde. Als blijk van waardering werd hij tot ere-lid van de vereniging benoemd. zie de foto’s.

DSC_8393_EHBO_copy

v.l.n.r Wendy, Ingrid, Janny, Wim, Marielle en Monic.