20 december 2012

Kerstviering basisschool Opweg voor Hope North O94

Vanavond vond op de basisschool OPWEG te Ooij de kerstviering plaats. De kinderen van alle groepen kwamen eerst bijeen in hun eigen klas om daar gezamenlijk te eten en leuke dingen te doen. Daarna ging en alle leerlingen, samen met de inmiddels toegestroomde ouders en grootouders, naar buiten om daar in de regen aanwezig te zijn bij het aansteken van de vuurkorven. Daar werd ook het voorlopige eindbedrag bekend gemaakt voor het goede doel, waarvoor deze kerstviering bedoeld was. Dit goede doel, Hope North, O94, voor de voormalige kindsoldaten in Oeganda, kan in ieder geval al 500 Euro tegemoet zien, maar dat wordt nog aangevuld met de opbrengst van deze avond. Namens O94 was Teun aanwezig. Hij bood de leerlingen van groep 8, die voor dit goede doel gekozen hadden, een schilderij aan, dat door de leerlingen in Oeganda was gemaakt. zie de foto’s.

DSC_3436_Hope_North