20 december 2012

Steenheuvelsestraat voor de kerst weer open in Leuth

Bericht van de gemeente Ubbergen. Het is gelukt, het asfalt is aangebracht en de tijdelijke belijning staat op de weg. Vrijdag 21 december om 17.00 uur is de Steenheuvelsestraat weer toegankelijk voor alle verkeer. De omleidingsroutes vervallen en worden vrijdag verwijderd. De Polderweg wordt afgesloten en de drempels worden van het asfalt gehaald. Openbaar vervoer: De dienstregeling start om 17.00 uur via de N840 over de Steenheuvelsestraat. De tijdelijke haltes en de route door Kekerdom, worden dan opgeheven. Houdt hier rekening mee. Werkzaamheden 2012: – Opruimen langs de wegen. – De trottoirs worden zoveel mogelijk dichtgestraat , maar we kunnen niet alles afronden zoals we wensten. (voor de veiligheid worden de gaten in en langs het trottoir gedicht) Werkzaamheden 2013: In het nieuwe jaar worden de volgende werkzaamheden afgerond: – aanpassing kruising bij de Morgenstraat en bushaltes; – maken gemeentelijk riool in trottoir vanaf de Wetering naar de kaasfabriek-       afmaken trottoirs en aanstraten particuliere inritten tegen nieuw trottoir -maken en herstellen inritten en fietsoversteken –   aanbrengen gootlaag door wegzagen smalle rand langs trottoirband –       aanbrengen rode fietssuggestiestroken en nieuwe deklaag (kunnen alleen worden aangebracht bij hogere temperatuur, dus waarschijnlijk rond begin april) –       verjongen asfalt en aanbrengen nieuwe markeringen gedeelte vanaf de rotonde Lieskes Wengs naar de Kekerdomse Molen –       aanpassen belijning gedeelte vanaf rotonde st. Hubertusweg tot de Thornse Molen.Bereikbaarheid en omleidingsroute: Alle omleidingen worden verwijderd dit is ook gecommuniceerd met de hulpdiensten. Verkeersmaatregelen na de kerst: –       De Steenheuvelsestraat gaat open voor de kerst. –       De Polderweg wordt na opening van de Steenheuvelsestraat afgesloten door middel van een draaipoort. –       Tijdens de grote werkzaamheden in maart/april wordt de Steenheuvelsestraat tijdelijk afgezet. Het verkeer wordt dan voor enkele dagen omgeleid over de Polderweg. Hierover informeren wij u uiteraard uitgebreid in februari/maart .De wegenbouwers van het werk groot onderhoud N840 Beek – Millingen wensen u prettige kerstdagen en een gezond en veilig 2013. zie de foto’s

DSC_3168_Steenheuvel