26 oktober 2012

Voedselbankactie in Beek

Beste Allemaal,  Vanaf volgende week start er weer een nieuwe spaaractie. bij PLUS Nico de Witt in Beek. Bij een volle spaarkaart krijg je een doos vol met PLUS boodschappen. Uit ervaring weet ik dat een aantal van deze boodschappen soms weken zo niet maanden in het keukenkastje blijven staan en uiteindelijk  -over datum-  in de vuilnisbak verdwijnen,  zonde!  want er zijn mensen die van minima rond moeten komen en heel erg geholpen zijn met ”gratis boodschappen”  De voedselbank steunt gezinnen die nauwelijks rond kunnen komen met producten/levensmiddelen die minimaal 3 maanden houdbaar zijn. Wanneer je geheel of gedeeltelijk de producten uit het pakket niet wilt of kunt gebruiken,  lever ze dan in op Wilgenlaan 19 dan zorgen wij ervoor dat ze via de voedselbank , bij mensen die het heel goed kunnen gebruiken, terecht zullen komen.   En misschien heb je geen pakket of producten voor deze actie maar wel zegels,  deze zijn natuurlijk ook van harte welkom!  Ook tegoedbonnen zijn welkom, dan zorgen wij ervoor dat ze opgehaald worden. Bij voorbaat heel hartelijk dank! Barbara Willems 024 663 3446