25 oktober 2012

Bavaria Oktoberfest in dorpshuis De Sprong in Ooij

Voor de tweede maal werd afgelopen zaterdagavond 20 oktober in dorpshuis De Sprong te Ooij het “Bavaria Oktoberfest” gehouden.  Begon het vorige keer nog wat “schoorvoetend”,  deze avond was een groot succes. De hele avond werd één groot feest, waarbij al vroeg begonnen werd met een optreden van het dweilorkest Fan Tat Te Me. Zij kregen direct al de zaal mee en ook het orkest Déjà Vu, dat de hele avond  aanwezig was en met aangepaste Duitse feestmuziek het publiek vermaakte. Er werd zelfs gefluisterd, dat deze avond nog leuker was dan de kermis. En natuurlijk kon er, op z’n Beiers, gehamerd worden en was er een speciale kraam voor de inwendige mens. De opkomst van het publiek was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. De bezoekers konden kiezen of ze hun bier in een grote pul of in een glas wilden. Voor zowel de organisatie als de bezoekers staat nu al vast, dat er volgend jaar zeker weer een vervolg moet komen. Theo Reijnen maakte de foto’s.
Beierse_DSC01911