23 oktober 2012

Vernielingen bij Thornsche Molen

van de onlangs nieuw geplaatste picknickbanken op het terrein waar de toekomstige Thornsche Molen moet komen lag er deze week één op de kop bij het water. Een onbekende heeft deze banki daarheen verplaatst, nadat hij eerst de moeite had genomen om de poten te voorzien van wieltjes, zodat het geheel gemakkelijker verplaatst kon worden. Daardoor was wel duidelijk dat het hier niet om vandalisme ging, maar om een bewuste vorm van vernieling. De plek ligt vlakbij het kunstwerk “OPEN”, waarin het verleden al vaker vernielingen zijn gepleegd. Vandaag is de bank weer terug geplaatst door de medewerkers van de Stichting De Thornsche Molen.

Afb028_3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.