19 september 2012

Studentenfeestje door brandweer geblust.

Een groep studenten, die woensdagmiddag een “feestje” hadden in een weiland aan de Wylerbaan in Groesbeek zagen hun “feestje” uiteindelijk door de brandweer van Groesbeek geblust. In een weiland hadden ze twee personenauto’s, waar ze mee crossten enwelke ze tevens probeerden te slopen. Eén van de auto’s bleef rondrijden, terwijl de studenten met hamers de andere auto aan het slopen waren. Soms met de hamer in de ene en een fles bier in de andere hand. Daarbij werd een aantal keren het portier van de “sloopauto” geramd, maar deze weigerde er uit te vallen. Wat ze verder gedaan hebben is niet helemaal duidelijk, maar op een gegeven moment vloog de auto in brand en moest de Groesbeekse brandweer er aan te pas komen om de auto te blussen. Volgens de studenten was de auto spontaan tijdens het rijden in brand gevlogen. Het resultaat is nu een vervuild en gedeeltelijk omgeploegd weiland, waar de boer, die toestemming had gegeven om zijn weiland te gebruiken, waarschijnlijk geen rekening mee had gehouden. Overigens is niet duidelijk geworden wat de lol van deze slooppartij was. zie de foto’s.

DSC_9466_studenten