26 augustus 2012

Tom van Haaren en Shannon nieuwe Koningspaar Kekerdom.

Tom van Haaren uit Millingen aan de Rijn is de nieuwe koning van Kekerdom. Tijdens de schuttersfeesten dit weekend in Kekerdom schoot hij de vogel van de romp. Samen met Shannon van den Ing vormt hij het nieuwe koningspaar voor dit jaar van schutterij EMM Kekerdom. daniel Wagenaar werd de jeugdkoning.Foto’s Erik Hell

IMG_1753_Tom_van_Haaren

IMG_1602_jeugdkoning

Het koningschieten zondag in Kekerdom verliep onder wisselende weersomstandigheden. Af en toe was er een hoog paraplugehalte. Er was slechts één kandidaat voor het koningsschot en dat was Tom van Haaren. Samen met zijn partner Shannon van den Ing vormen zij komend jaar het koningspaar. Jeugdkoning werd Daniël Wagenaar na loting, omdat het programma mede door het weer uitliep. Ook waren er een aantal jubilarissen, namelijk Jan van Haaren  Guido Peters, Theo Splithof, Henk Lukassen, Jan Mulders, Willem Derksen, Bert Houkes en Wim van Luyn. Zij allen werden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap. In de feesttent werden de versierselen van het oude koningspaar Paul Geurt en Anita overgedragen aan het nieuwe koningspaar. Bij deze gelegenheid vroeg Paul zijn vriendin Anita ten huwelijk en zij stemde toe.