25 juni 2012

10e Streekgala in de Ooijpolder.

Afgelopen zondag werd voor de 10e keer het Streekgala in de Ooijpolder gehouden. En niet alleen in de Ooijpolder. In de loop der jaren is dit bijzondere evenement uitgebreid naar gebieden ver buiten de Ooijpolder. Nieuwkomer in de Ooijpolder was deze keer het frambozenplukbedrijf Ooijs Moois van de familie Barton Arnts. En hier was het dan ook de hele dag, ondanks de regen, behoorlijk druk. Maar ook de andere bedrijven toonden zich tevreden. Alleen hielden de mensen van natuurgebied ’t Zwanenbroekje in Ubbergen het na twee uur voor gezien. De rondleidingen door het gebied vonden allemaal in de open lucht plaats en dat was met dit weer geen doen. Maar voor hen was het in ieder geval een goede generale repetitie voor de volgende keer.  zie de foto’s.
foto’s boerderij Buitengast.
foto’s Ooijs Moois.
foto’s boerderij de Heikamp
Foto’s schooltuin de Wielewaal.
Foto’s de Beekse Ridder.