16 juni 2012

Truckersfestival in Kekerdom 2012

Deze zaterdag vond in Kekerdom weer het jaarlijkse Truckersfestival  van Truckersclub Millingen plaats. Het voormalige terrein van de fa. Haukes stond vol met prachtige trucks en ook de hulpdiensten, politie, brandweer en ambulancedienst waren vertegenwoordigd. Deze laatste twee gaven een demonstratie van een ongeval en wat de hulpdiensten daarin kunnen betekenen. tegelijk met dit festijn was er ook een reünie van personeelsleden van oude Millingse transportbedrijven zoals Willemse, Oliemeulen, Gert van Wijck, het oude Thijssen, Ron Derks (de huidige eigenaar van het terrein) Jahn Remy en Egberts (van de bussen) Aan het einde van de middag werden de winnaars van de mooiste truck bekend gemaakt. Daarbij werden 10 eerste prijzen uitgereikt en als allermooiste kwam de truck van Harry van Dalen uit Kekerdom  uit de bus. zie de foto’s.

DSC_5880_Truckersfestival