31 mei 2012

Tamboerkorps EMM Kekerdom zoekt talent op de basisschool.

Tamboerkorps EMM Kekerdom gaat op zoek naar talent in Kekerdom. Op donderdag 31 mei was een afvaardiging van het tamboerkorps en instructeur Melvin Puijn aanwezig op de St.. Laurentiusschool in Kekerdom om workshops te geven aan de leerlingen. In overleg met de school konden de kinderen kennis maken met het fenomeen slagwerkgroep. Tijdens deze worksshops konden de kinderen kennis maken met alle facetten en ook mochten de kinderen zelf de instrumenten  bespelen onder begeleiding van leden. Aansluitend zullen de kinderen worden uitgenodigd om enkele repetities te bezoeken en ook mee te spelen met het korps. Hierna is het de bedoeling dat de kinderen die verder willen in deze tak van de muziek na de schoolvakantie op les komen en een opleiding gaan volgen. Op 4 juni volgt een tweede sessie voor de lagere groepen van de school. Mochten er echter ook nog mensen zijn die ook eens kennis willen maken met de het fenomeen slagwerk kunnen zich in verbinding stellen met Antoon van Haaren 0481-433272  of Ruud Schaminee 0481-434355. zie de foto’s.

DSC_7966_EMM