13 mei 2012

Tweede dag Kaloramamars 2012

Ook de tweede dag van de Kaloramamars 2012 is weer goed verlopen. Het weer was prima en direct bij de start vanmorgen was het al druk. De deelnemers werden bij Kalorama zelf onthaald met muziek van het Tamoer en Lyrakorps van de politiekapel Gelderland-Zuid. In totaal hebben ruim 2.200 wandelaars deelgenomen aan de 74e Kalorama wandeltocht die gehouden werd op zaterdag 12 en zondag 13 mei. Zaterdag liepen 1.000 deelnemers mee en op zondag 1.200. De tocht voerde de lopers door het prachtige landschap van de vlakke Ooijpolder, de Duffelt en de Beekse heuvelrug. En afhankelijk van de afstand ook over Duits grondgebied.  De tocht was een succes, zo blijkt uit de vele complimenten, die de marsleiding mocht ontvangen van de tevreden deelnemers.Na afloop kreeg iedere loper een speciale herinneringsmedaille. De Kalorama Wandeltocht dankt zijn succes niet alleen aan de wandelaars, maar ook aan de inzet van de vrijwilligers, die voor een evenement van deze omvang onontbeerlijk zijn. zie de foto’s.

DSC_9533_Kaloramamars

Voor inlichtingen en aanmelden van vrijwilligers; www.kaloramawandeltocht.nl