17 april 2012

Parkeerverbod bij de Bisonbaai weer aangepast

Door de gemeente Ubbergen was medio vorig jaar het parkeerverbod gewijzigd bij de Bisonbaai op de Erlecomsedam in Ooij. Hierdoor werd het onmogelijk om te parkeren op deze dijk tussen de Reomie en de Ooijse Bandijk. Wel kon er geparkeerd worden in de wei van Wim Reijnen naast Oortjeshekken en dat werd dan ook als alternatief gezien. Een heel goed alternatief als het goed weer is, maar bij regen en slecht weer wat moeilijker. Maar ook dan gold dit parkeerverbod en de bewoners van de deze dijk waren daar niet blij mee. Zij konden natuurlijk op hun eigen inrit gaan staan maar bij bezoek was er al gauw een probleem. Zij hebben dan ook beroep aangetekend tegen deze maatregel en dit gewonnen. De parkeersituatie moest weer terug gebracht worden naar de oude situatie, met gele strepen en niet voor de hele dijk. Dinsdag werden deze strepen weer aangebracht en vanaf nu geldt weer, dat er niet geparkeerd mag worden op die plekken, waar de gele onderbroken streep is. zie de foto’s
DSC_5210_Bisonbaai