17 april 2012

De BUZZ in Ooij

Vandaag stond de BUZZ,een samenwerkingsverband tussen Dagblad De Gelderlander en Radio Gelderland voor dorpshuis De Sprong in Ooij. De verslaggevers waren de hele dag op zoek naar actuele onderwerpen in het dorp, waarbij ze o.a. een reporage maakten op het parkeerterreintje bij de radarpost aan de Erlecomsedam, waar deze keer weer een aantal coniferen waren gedumpt, maar welk terrein regelmatig als dumpplaats wordt gebruikt, vooral voor afval van wietplantages. Het terrein is van Rijkswaterstaat en zij zijn dan ook verantwoordelijk voor het opruimen van de troep. Eén van de verslaggevers had een Ooijse vrouw getroffen die verklaarde, dat het vooral de mensen uit Ooij zijn, die daar vuil dumpen, maar daar ben ik, met uitzondering van het zwerfvuil van de hangjongeren, het niet mee eens. zie de foto’s.

DSC_5259_De_Buzz

Op de website van De BUZZ staateen artikeltje over een “oma uit Ooij”, die skypt met haar kleindochter. Klik hier

En een verhaaltje over een oud-politieman die verkeersles geeft. klik hier

En zelfs nog een filmpje van de BUZZ. klik hier