6 april 2012

Pinpas geskimd bij garage Booltink in Leuth

Een klant van de benzinepomp bij garagebedrijf Booltink in Leuth kwam er gisteren achter, dat haar rekening geplunderd was. Booltink heeft bevestigd dat er een storing is geweest. Vorige week vrijdag is de pinautomaat bewerkt en is de polite erbij geweest. Kijk je rekening na, als je er geweest bent. Als dit zo is, stel je bank op de hoogte en maak melding van skimming. Dergelijke acties schijnen vaker voor te komen bij onbemande benzinepompen. Wees daarom extra alert. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Booltink heeft inmiddels maatregelen genomen zodat het niet weer kan gebeuren. 06-04-12. Intussen werd er gemeld, dat er meerdere passen geskimd zijn en dat het ook in het begin van deze week nog gebeurd is, ondanks het feit, dat er een nieuwe betalingsterminal geplaatst zou zijn. De rekeningen van deze mensen zijn inmiddels “geplunderd” en het geld is afgeschreven in een shopping centrum in Australie.

Hallo allemaal,

Even het volgende; Ik ben er gisteren achter gekomen dat mijn rekening leeggeplunderd is.  Met behulp van mijn gegevens hebben ze in Australie geld opgenomen, of mijn gegevens door verkocht naar Australie. Of hoe het ook kan via digitale snelweg ,geen idee. In ieder geval , rekening leeg.

Mijn pinpas/rekening geskimd.  Geld krijg ik retour van ING, zijn ze voor verzekerd. Gelukkig. Duurt ws. 2 weken , komt goed. Volgens INGbank kan dit met name gebeuren bij een onbemande pomp.

Ik ging na; vorige week vrijdag en die week ervoor ben ik bij de Argospomp Booltink te Leuth geweest. Ik heb hen gebeld; het klopte.Vorige week vrijdag hebben zij storing gehad, zijn ze er achter gekomen dat de pinautomaat bewerkt was.Politie is ingeschakeld.  Mijn verzoek; voor diegene die vorige week hebben getankt bij Argos Leuth, check je rekening of er gekke bedragen zijn afgeschreven! Zo ja, snel je bank op de hoogte stellen en melding van skimming maken!