17 maart 2012

Hakenkruis in Berg en Dal

Een bewoonster van een appartement aan de Stollenbergweg in Berg en Dal keek vrijdagamorgen wel heel raar op, toen ze even met de auto naar de kapper was geweest en bij terugkomst een groot hakenkruis in haar garage aantrof. Een onbekende had gebruik gemaakt van de openstaande garagebox om daar op de muur een hakenkruis te schilderen.  Ze maakt zich al een tijdje zorgen over de vreemde dingen, die daar de laatste tijd in de buurt gebeuren. Zo worden auto’s van bewoners aan de Stollenbergweg beklad en zitten er briefjes met bedreigingen onder de ruitenwissers. Ook was al een auto van een bewoner met verf beklad. Daarbij worden op diverse flats tekentjes (kruisjes en rondjes) aangetroffen, terwijl die vrijdagmorgen door een medebewoner werd ontdekt dat alle zijdeuren (geblokkeerd) open stonden, terwijl juist kort daarvoor alle sloten vernieuwd waren. De politie van het team Groesbeek is ter plaatse geweest en er is aangifte gedaan.

DSC_1603_hakenkruis