16 maart 2012

Lichtjesoptocht in Millingen aan de Rijn

Op vrijdag 16 maart organiseerde carnavalsvereniging de Deurdouwers uit Millingen wederom de lichtoptocht. Om organisatorische redenen was de route enigszins gewijzigd. Er werd nu nu op de Rijndijk gestart en ging de lange stoet viade Steenstraat, Wethouder Arntzstraat naar de van Goghstraat om vervolgens door te gaan naar de hoofdroute, de  Heerbaan. Daardoor duurde het wat langer voordat de vele toeschouwers de stoet te zien kregen. De weersomstandigheden waren perfect en de optocht was ook deze keer weer het bekijken waard. De deelnemers hadden erg goed hun best gedaan om de carnavalswagens weer perfect te verlichten.  De Ooijse prinsenwagen herbergde deze keer ook Prinses Xandra van Kekerdom en prins Jan van Berg en Dal met hun gevolg, naast de Ooijse Prins Marc. zie de foto’s
DSC_1874_lichtjesoptocht

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.