11 maart 2012

Hemelse klanken in Beek door Quang

Zaterdag 10 maart was er in het kleine Bartholomeuskerkje in Beek  een concert van het Vietnamese topmuzikant Ngo Hong Quang te zien. Met hemelse klanken en Aziatische stemgeluid nam hij de luisteraar mee naar de verre Oriënt  Zijn muziek speelt hij op zeer exotische instrumenten; deze zijn een lust voor oog en oor!   Zijn liederen gaan over het leven in Vietnam en natuurlijk ook over liefde. Tijdens het optreden werden zijn songs door hem zelf in het Engels toegelicht. In december is Quang met een aantal andere muzikanten in het programma Vrije geluiden van de VPRO geweest, waaronder flamencogitarist Manito.  Deze avond  begeleidde hij Quang bij een aantal nummers. Ook werd nog samen met een harpiste gespeeld. zie de foto’s

DSC_0213Hemelse_klanken